ZUJI隨搜尋而發現 - 見習小編-清邁清萊

28/09/2017 | by Travel Student

ZUJI隨搜尋而發現  見習小編-清邁清萊

ZUJI見習小編的足跡已踏上澳洲昆士蘭、日本四國同台灣,遇上好多有趣好玩嘅人同事,大家有冇心動都想去體驗下呢? 機會又黎啦!下一站,清邁清萊!我地誠邀你參加ZUJI見習小編*活動,免費幫你實現旅遊記者夢之餘,發現更多意想不到嘅相遇!

只要你符合以下條件,你便有機會成為見習小編:

  1. 喜歡分享:喜歡透過文字、圖片或影像分享旅程上你的所見所聞
  2. 十項全能:有拍片/幕前經驗、有寫作興趣、有好奇心、有捐窿捐罅既發掘精神….(越多越好!若果你只有一項,小編都有機會被你的誠意、創意打動)
  3. 體能挑戰:行程中要行山,又可能要飛天下海,你有强勁的體魄接受挑戰嗎?
  4. 當然你一定要熱愛旅行!

活動計劃:

11月2日至6日(暫定):清邁清萊

(截止報名日期為2017年10月11日,確實出發日期將會另作通知)

無論學生、現職或待業人士均歡迎參與!立即填妥以下表格及連同1分鐘自我介紹短片(如有其他拍攝錄像,歡迎傳送作參考)電郵至[email protected]參賽!

見習小編 - 報名表格

見習小編 - 條款及細則
下個假期,ZUJI請你去旅行!
*此活動並非招聘全職員工。

封存的帖子
Scroll To Top